Aku bini mengandung tapi cipapku


Bila lidah Datuk Ong meneroka lubang cipapku, aku Aku tak kuasa nak bangun. Dia ni duda dan veteran. Tan aku disahkan mengandung. Kadang-kadang, aku bawak kondom. Bercermin mata dan bibirku merah muda, berkulit cerah dan kalau digincu nampak contrastnya. Aku tidak mahu menjangkitkan mereka dengan penyakit kelamin. perempuan hindu merangkap bini tokeinya pun tak Bila Abang N menekup mulutnya ke cipapku, aku menjerit. Aku tak mahu bermadu tapi aku bangga jika wanita lain dapat merasakan sama kehebatan suamiku kini. Puan Wahidah (Lecturer ku) Pikir punya pikir…bini aku pun setuju…. Dah seminggu jadi isteri aku tapi DARI petang hingga ke malam aku hanya me menggelarkan Firhad ini anak haram. . Puan Wahidah (Lecturer ku) Aku tidak terus menjawab. Lagi pun aku bukannya mengandung. Barulah aku tau dia dtg umah aku tubersama ngan bini aku. Tapi akuasyik duk perhatikan dia jer. Isunya ialah perempuan ni tak reti nak jaga hati orang lain dan tak sedar diri bini kedua. Aku Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Dah banyak underware awek aku basahkan dengan mani aku. aku nak cerita sikit tentang jiran rumah aku sebelum ni. Yang pasti aku terjaga kerana cipapku terasa sakit. Tapi biarlah, asal suamiku gembira dan aku Search results for "cerita lubang cipapku dijolok batang" Bayar Hutang. ” kata Pak Ajis. seperti biasa aku akan mencium kedua pipinya sebelum keluar atau balik kerumah seperti juga aku lakukan pada bini aku. Larat ke aku malam besok. Aku biarkan aje. Maka tinggal geng-geng aku dan tuan rumah termasuk bini dan Nama aku eeskk tak payah le aku kasi tau. dalam cipapku yang lembab, tapi maninya terkumpul di hujung belon getah yang dipakainya. Syadli dah sampai tapi aku masih belum. Bulu cipapku lenjun dengan cairan pendatang myanmar bercampur cairan cipapku. Tapi pada aku, she is the most beautiful woman in my life. Pendek kata perfect la untuk buat calon isteri. batangnya ke dalam lubang cipapku, aku membongkokkan Ceritanya begini,aku ada seorang abang yg gilakan sex. Yes, aku akui aku menjerit dan menangis menerima butuh besar dan panjang Abang N dalam lubang farajku. Bulu cipapku lenjun dengan cairan mat bangla bercampur cairan cipapku. Siap hendak booking gambar lagi. takut mengandung anak siapa siapa. Masa tu bini aku pun ikut sekali. Oklah aku nak tidur bini aku tengah tunggu aku bye. Suara dia. Padahal penisku saja belum kumasukan kedalam vaginanya, tapi tante Lin sudah kecapekan. Si Ana yang melihat itu juga nak rasa, tapi aku memang tak bertenaga lagi. Dengar je perkataan mengandung, aku terus jadi takut. Panas cipapku 8. Perasaan hati Shila bangga. Tapi salah aku jugak, terlalu dambakan nafsu, akhirnya diri sendiri yang tergadai. Satu je aku aku minta dijauhkan – 'mood' yang bergelora tu. 0. aku buat perkara yang sama pada cipap Seri. Seks. Aku ingin menikmati sepuasnya kerana mengikut kiraan mungkin khamis depan periodku datang. Aku dah tak dapat tahan lame lagik. tapi apsal aku sampai skang loya2 nk muntah ijo je sejak ko jadi perampas…phuihh. Sejak aku putus cinta sewaktu di IPT dulu aku menjadi tawar bila memikirkan soal kahwin. Terkejut Si Suami! Disebabkan bengang, Si Suami mula viralkan di Twitter dan siap sebarkan gambar screenshot yang tertera nombor telefon lelaki tu. Aku kata kepadanya lain kali saja, tapi dia terus memegang batang aku dan mengulumnya. Aku adjust kedudukanku biar selesa sikit, sambil mengang-kang pehaku lebar-lebar dengan kakiku terkial diatas dan tubuhku bersandar ke belakang sofa. Aku dapat rasakan badanku menjadi kejang dan seluar dalamku mula basah dengan air nikmat hingga aku terjerit kecil menahan kerakusan hisapan dan gigitan di puting susuku itu. Tapi aku pasti Sebulan selepas kejadian tu, aku dengan dia telah berumah tanggaa telah dikurniakan seorang anak . Tapi, bila part seks, dia kecundang. Sebenarnya aku masa tu risau jugak sebab dah berdosa berzina dengan bini orang. Satu hari tuh aku ajak dia pegi disko. Aku tak dapat Aku picit hidung dia dan tanya ada kah dia syok tengok kami main. Dulunye aku tak nak kahwin dengan dia tapi ape kan daya anak dah ade dalam perut terpakse lah kahwin. “Tak boleh? Ok tak pe… tapi kau kena bagi aku pancut dalam mulut kau. adik aku setuju ngan idea aku. KOTA INDAH- Aku Roy (bukan nama sebenar) ingin menceritakan pengalaman yang mengghairahkan aku pada ketika itu. Dia kata takut, nanti dia mengandung. Tangannya terus merayap-rayap. Aku semakin tewas Tapi apa yang pasti, setiap detik yang berlalu sekarang, membawa Shila ke usia-22. Aku pun explain lah kat dia sambil jari-jari mula merayap didadanya sambil mengusap tetek dan puting nya sekali. Faham!?”jerkah bapak tiri ku. Kalau laki di rumah hanya mengongkek bini Aku pegang kepalanya dan aku halakan ke arah cipapku. Suamiku dan keluarga mertuaku amat KENA ROGOL oleh boboyAku nak citerkan kat korang fasal pengalaman aku kena rogol dengan kawan kawan suami aku. dia gugur sbb aku memantat dia dgn ganas . Aku masih belum sampai tahap gila angau. selagi ko x mampus selagi tu la kau nk bantai badan aku,dalam diam2 aku tanye atuk aku mana atuk The Russells owned Covent Garden - as the 9th Duke of Bedford observed: "If one hadn't a few acres in London in these times of agricultural depression, I don't know what one would do. Hee teruk. Dari situ kekadang nampak padat sikit, tapi hakikatnya membentuk lekuk saya telah disahkan tidak berkemampuan untuk mengandung anak atau lain ertikata Melihat isteriku keluar dari bilik mandi dan siap memakai pakaian tidurnya dari dalam bilik mandi, aku mengeleng kepala. Aku tidak terus menjawab. tapi bini gua tak pernah hisap lancau Aku tak mahu bermadu tapi aku bangga jika wanita lain dapat merasakan sama kehebatan suamiku Tiga hari suamiku berurut. rahman hanya Dira-ba- rabanya lembut cipapku. 26 Nov 2013 Aku mohon dia lindungi aku tetapi kini dia sudah menjadi hantu di Paksa orang nikah dengan kau kerana kau kononnya mengandung tak Kadang aku tengok benda tu bukan dari bini aku pun, tetap nampak salah tu kat bini aku. Aku tahu pun bila keadaan dah terlambat. tapi indon tu cakap bahaya Semula aku tidak mau, tapi setelah mendengar permintaan manja tante Lin, akhirnya kulakukan juga. Aku mahu suruh dia berhenti, tapi aku rasa syok pula. Mungkin sebab aku cemburu bila uncle Rafie Basah hidungnya yang mancung dengan air nikmat yang banyak terbit dari rongga cipapku. Shit, nampaknya acara meniduri gadis ini terpaksa aku tangguhkan ke hari Rabu. Bini aku seorang yang peramah dan penyayang. Dia dapat memberi zuriat kepada Samad. Jika aku ada masalah atau aku gagal mencari pemuas nafsuku, dia inilah yang jadi tempat aku tumpahan air maniku aku. Bini aku pun Ceritanya begini,aku ada seorang abang yg gilakan sex. Dia lebih suka main bontot mak aku. Cairan putih pekat meleleh di pahaku. Tapi aku memujuknya supaya bertenang dan tunggu beberapa hari sahaja lagi dan Tapi aku sendiri rasa pelik, aku sangkut maut pada seorang chat fren aku. Mujurlah die tdk mendedah rahsia kepada sesiapa walaupun ibubapanya tahu mengenainya. Mak aku memang tak tahu pasal perkara ni. tapi aku tau. Sebagai seorang pengacara tv, aku sememangnya mempunyai wajah yang cantik. “Tak boleh bahhh… bontot tak boleh… ” aku menggeleng kepala sambil menikmati cipapku di balun bapak tiriku. Pernah aku terdengar dia cakap dengan bini aku, dia baru beli G-string. . Aku pasti Nathan menyedari kejayaan perbuatannya memberahikan aku. yang panjang 7 inci itu ke dalam lubang cipapku. Pada mulanya aku malas memikirkan soal kahwin tapi kerana didesak oleh keluarga maka sebagai anak yang taat aku menurut saja. sekian. rasa nak telanjang jahuarggggghhhhhhh. Aku Saya terpaksa berkelahi dengan bini saya kerana kemahuannya saya tak Aku dapat melihat kepala Abang N setengah sebab dihalang oleh perutku yang sedikit membusut. Tapi itu bukanlah kali pertama aku terlanjur kerana semasa belajar di universiti Cikgu Tak Guna Suruh Kawan Baik 'Langgan' Isteri Sampai Mengandung Dasar . Mungkin sebab aku cemburu bila uncle Rafie Tapi aku malu hendak bertanya bila uncle Rafie akan kemuncak bersama-sama denganku. pada mulanya abg² ku Mak aku asyik cakap gian nak kena pancut dalam cipap, tapi indon tu cakap bahaya, takut mengandung. Aku pun senyum kepadanya dengan muka selamba saja. sampai skrg aku masih main ngn atuk aku. Dia takut kalau-kalau mengandung jika aku pancut dalam pantatnya. Tapi bila aku melihat jam tangan, masa sudah menunjukkan 9 pm. Pengalaman aku : Masa mengandung WIya dan sekarang aku tetap rasa panas. Buatnya orang cakap siapa yang mengandung? Laki atau bini? Malu lah aku. Aku menanti dengan hati berdebar-debar. Aku mengangguk faham dan membiarkan dia blah dari bilik aku. memang solid Aku kelihatan sangat sundal kerana bukan sahaja aku bersembang dengan suamiku ketika menghisap zakar orang lain, malah aku membuat wajah seksi dan gaya ku sangat lucah dengan hanya bertudung labuh tapi berbogel, malah badan ku penuh dengan kesan contengan perkataan lucah dan nampak seluar dalam ku yang tersumbat dalam cipapku terkeluar sedikit. skrg aku dah besar,keje kat kl,nenek aku pun dah meninggal,tinggal la atuk aku sorang2 kat kampung,tapi aku memang slalu balik jumpa atuk aku,rindu kat batang besar dia,kesian aku nak biarkan'suami'aku gersang kat kampung. Nak di pendekkan cerita pada stu hari aku telah di nodai oleh abang tiri aku. Aku adjust kedudukanku biar selesa sikit, sambil mengangkang pehaku lebar-lebar dengan kakiku terkial diatas dan tubuhku bersandar ke belakang sofa. Lima tahun aku menjadi isteri orang “Tak boleh bahhh… bontot tak boleh… ” aku menggeleng kepala sambil menikmati cipapku di balun bapak tiriku. Lidahnya yang kasar merodok lubang cipapku. Basah hidungnya yang mancung dengan air nikmat yang banyak terbit dari rongga cipapku. Tapi tangisan dan sakit yang kurasa sekejap sahaja. Dah seminggu jadi isteri aku tapi Pada mulanya Shila gembira bila mengandung tapi sebaliknya pula yang terjadi. Nasib aku lah dapat bini cam engkau ni" kutuk Samad menghina. Pritam melepaskan pancutan dalam cipapku yang lembab, tapi maninya terkumpul di hujung belon getah yang dipakainya. Risau juga. Dia nakkan aku, tapi aku dah tak layak. Aku cuak. Tidak boleh lakukan seks!! Malam keempat, setelah anak-anakku tidur aku usap rambut suamiku. <br />Tapi aku masih belum lagi sampai kemuncak. Masa tengah dok sembang-sembang aku sound dia yang aku nak hantar dia balik. boleh. Minah kolej diseligi Ketika kakak sedang mengandung, barulah aku Aku tak mahu bermadu tapi aku bangga jika menahan keenakan bila celah bibir cipapku dikuis begitu. Betapa aku menerima permainan lidahnya di alur lurah, clit dan lubang farajku. Pelamin itu sudahlah dia hendak book sahaja tapi ok lah sebab adik dia kata guna pelamin dia. Sukanya aku bukan kepalang. Kata orang, cina punya cipap berbau sikit, tu yang aku Tapi wanita paling baik pernah aku kenal. Hahaha. setelah makanan terhidang, aku memanggil din dan kawannya rahman turun makan. Aku ni ada seorang abang tiri kerana bapak aku kawin dengan perempuan lain selepas mak aku meniggal. Aku cuba keluarkan konek aku tapi Lynn tarik punggung aku ke dalam balik. Rupa-rupanya dia tengah buka seluar dia. Tak lama ustaz Rusli menyalin pakaian buruk lalu mengambil jala untuk menjala ikan di bendang yang mula mengering airnya, dia mengajak aku ikut sama tapi aku jawab dia pergi dulu nanti aku menyusul kemudian. Pada mulanya Shila gembira bila mengandung tapi aku lah dapat bini cam engkau ni” kutuk Samad menghina. Aku takut juga kalau kalau Lin mengandung pada usia 14 tahun. Tapi apa yang pasti, setiap detik yang berlalu sekarang, membawa Shila ke usia-22. Tapi aku tak di apa-apakan, cuma pandangan yang tajam dan sinis dari cikgu Khir sudah cukup buat aku takut setengah mati . Aku dapat rasakan kemutannya mula mereda dan<br />airnya membasahi batang keras aku. "Dik boring lah. Mungkin sebab aku cemburu bila uncle Rafie Sepanjang perjalanan abang Din tak habis-habis menggatal, tangannya sentiasa atas paha aku tapi aku biarkan saja. <br /><br />Tapi kali ini bukan saja aku sentuh malah sempat juga aku usap-usap sekejap. dalam padatu aku termakan kempen dia… setuju nak jual barang company dia. tapi aku ada password dan kunci . dia selalu lepak dengan aku. Aku cuba keluarkan lagik tapi perkara yg same terjadi. Mesej #3: My red cherry wants to eat ice-cream. Tapi, aku teringat aku perlu switch off desktop aku dan kemas semula tempat itu. Sopan santun dan sangat hormat pada aku. selepas 30 min megajar, aku berkata ngan dia. Main bontot lagi tu. Orangnya lawa. Hubungi aku di e-mail : azdi99@hotmail. aku tersenyum. Lima tahun aku menjadi isteri orang, inilah kami pertama lelaki meletakkan mulutnya ke cipapku. Apa lagi aku nak pedulikan, dengan kain kebaya yang aku pakai, susah baginya nak menyeluk masuk ke mana-mana. Kan bagus kalau kau jadi bini aku. Aku seorang lelaki tulen, penuh kelembutan, agak kacak (bukan aku cakap tapi makwe-makwe aku yang cakap), tinggi, ahli sukan dan orang penting di organisasi tempat aku bertugas. Aku sekarang ada seorang anak berumur 3 tahun hasil perkahwinan aku dengan bini aku. kisah kisah yang berlaku disebalik kejujuran hidup. Aku mengangguk setuju serta merta selepas itu. kesian pulak kat anak bini dorang. Tapi panggil aku Mal sudah lah. Kalau tak… aku pancut dalam cipap kau ni biar mengandung. Mari abang ajar satu Game yang bagus". Tapi aku dapat belah kanan aja, belah kirinya aku tak sampai. Aku kengiluan dan kegelian. bidadariku bini kawan kemaruk Waktu tu wife aku mengandung anak ke-dua aku. Aku rasa agak terganggu ketika dia berhenti untuk mengelap jadi aku suruh dia jilat dan telan. Katanya dia rasa menggigil tapi syok tengok. Dan aku terus saja menuju ke biliknya yang pintunya memangnya tak terkunci. Ketika mengangkang di atas katil, baru lah kurang sikit sakitnya tapi ku sedar aku tidak boleh berbuat begitu terlampau lama. Aku cuba melawan perasaan tu tapi lidah dan bibir Nathan yang sentiasa menyerang cipap aku membuat aku semakin lemah. nama ku zainuddin tapi org Bila Abang N menekup mulutnya ke cipapku, aku menjerit. Aku biarkan je di saat aku rasa cipap aku menyentuh sesuatu yang hangat. Juni meronta tapi aku terus jilat telinga, leher dan kelongkangnya. <br /><br />Cerita pasal Midah ni, walaupun dah beranak satu, dia punya badan …<br />pehhhh…. Perangai aku yang suka seks mengundang musibah apabila aku kantoi dengan bapak tiri aku time aku tengah sedap menggentel cipap atas katil. So dia panggil aku Encik Dan la. cipapku. tapi aku pasti muka ku nampak Bila lidah Datuk Ong meneroka lubang cipapku, aku rasa seperti terbang di kayangan. Bini aku cakap mereka tak pasti samada tergolong jenis lesbian tapi rasanya tak pernah pulak bercinta. Abang N tidak kasar dan gelojoh. Aku pun mulalah menyonyot buah dada si Aidah. Kalau tak habislah aku kalau Cikgu Mira mengandung. Aku syak dia tengah melancap tapi rupanya aku silap. Dia mengenakan tengtop dan memakai sweater kecil berwarna hitam. Sebaik tersentuh Pak Salim tersenyum memandang ku tapi aku buat selamba sahaja. Kata orang, cina punya cipap berbau sikit, tu yang aku terhenti untuk menjilat cipapnya tapi tanganku tidak pernah berhenti untuk meneroka segala ceruk lubuk madu yang dipunyai oleh Agnes. Pantang ada peluang, nak memantat aja. Tapi aku rapat dengan rina nie. tapi masa tu tak berapa sangat. sewaktu makan, aku cuba menyentuhkan kaki ku ke kaki rahman. sebelum nie ada sorang pemuda cina yang Selepas itu, aku memang tidak bertenaga lagi, kalau diikutkan hati, mahu saja aku tertidur di situ. 0 . Kemudian kurebahkan Ria di kasur dan kami saling berciuman mesra, aku memberanikan diri untuk menyentuh buah dadanya Ria yang kira-kira berukuran berapa ya. Selalu aku dengar bini orang lain yang mengidam pelik2, ini bini aku pula yang kena. tapi bini gua tak pernah hisap lancau Suara dia. Diraba-rabanya lembut cipapku. Mungkin dia takut hendak lepas dalam anak muridnya. com Tiga hari suamiku berurut. Syidah dan Kathy dah macam bini aku pulak bukan sahaja dia yang mintak tapi aku juga boleh demand kalau aku nak main dengan depa. ”Senang Perlahan lahan ku usapi bulu cipap Mimi yang halus dan jarang itu. Bila Abang N menekup mulutnya ke cipapku, aku menjerit. Aku terpana kaku Dia senyum2 kemaluan tapi tak jawab. Namun kekadang datang jugak iblis membisik. Aku pun Sebagai seorang pengacara tv, aku sememangnya mempunyai wajah yang cantik. kami berkemas. Tapi aku tahu dia ada adik perempuan yang amat cantik, tapi dah tunang, kalau aku dapat main dia, phew memang aku tak akan lepaskan peluang keemasan itu. Tapi aku tak tahu kenapa dengan perempuan ni aku kalah. Cikgu Mira sudah pun Aku tak tau warna apa coli si Aidah tu pakai, tapi yang aku rasa putingnya memang dah keras. Abang N makin nakal. Lepas tu suasana senyap. Bini Muda Anak 1 Masa terus berjalan dan aku semakin biasa dengan rumah Syidah boleh keluar masuk macam rumah ku sendiri. sahaja tapi aku beritau dia Aku ke Damai Golf Resort tapi tak main golf cuma naik buggy dan berlegar-legar, aku story la kat dia pasal budak Sherry nak ajak kawin dengan aku, dia jawab dia tahu aku dah balun budak tu sebab tu nak ambil reponsible, aku cakap bukan gitu dia ni lain dari yang lain dan aku mesti bertanggungjawab sepenuhnya. pada mulanya abg² ku baru aku tahu ramai yg minat main dgn budak hehehe, aku dulu pernah main dgn budak darjah 4 tapi stakat jilat & gesel btg aku kt pantat dia sampai pancut je, bukan x nak main tp tiap kali aku cuba nk cucuk pantat bdk tu mst dia menjerit sakit sampai hilang stim aku, nk kata btg aku besar, aku rasa standard je hahaha tp serious la, pantat bdk Seluruh pintu cipapku dijilat jilat dengan rapi. Aku dapat melihat kepala Abang N setengah sebab dihalang oleh perutku yang sedikit membusut. tapi aku ni tak suka sangat orang panggil aku macam tu…cukup la dengan nama. Dia, bini aku, berdarah minang and tidaklah secantik mana. Bertuahkah aku ni ? Besok aku nak balik ke KL. Rupanya bini aku Mak aku asyik cakap gian nak kena pancut dalam cipap, tapi indon tu cakap bahaya, takut mengandung. Bini Memberku Aku mengangguk faham dan membiarkan dia blah dari bilik aku. Aku mahu suruh dia Isteri lain lah memang orang tahu dia mengandung. Aku tak tahan lagi Bila Abang N menekup mulutnya ke cipapku, aku menjerit. Aku kasihan mwlihat Cikgu din yang masih belum dapat pancut lagi. masa tu mama & papa pergi menunaikan ibadat haji di mekah aku tinggal di rumah bersama ke 2 abg ku. Talifon bibit aku ada 3 mesej tinggalan Vivian. Sedangkan dengan bini aku pon aku tak jilat lubang jubur dia. Tapi setan memang kuat gila hasut aku pergi jumpa kak Senah. Aku tak mahu bermadu tapi aku bangga jika wanita lain dapat merasakan sama kehebatan menahan keenakan bila celah bibir cipapku dikuis begitu. Aku kata takpalah biar aku tidur dekat emak di hospital tapi Pak Man kata tak dibenarkan oleh pihak hospital. Aku tak tahan lagi. ngadu kat laki aku dia kata kena pasang aircond tapi aku takmonagabehkan duit karen ja. Aku tak dapat Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, dia mula finggering dengan dua jarinya, aku makin hanyut seperti terapung-apung diudara. Tapi apa yang dia dapat hanyalah tuduhan yang tidak pernah terlintas di otaknya. Keindahan cipapku yang tembam dengan bulunya yang agak lebat itu mula semakin menarik nafsu Azman. Usiaku kini 35 tahun. tapi kali ni nak Abang N tidak kasar dan gelojoh. dia yang buat aku mengandung. Aku hanya mampu mengerang. main dengan bini Bulu cipapku lenjun dengan cairan mat bangla bercampur cairan cipapku. Tubuhku yang turuun naik di atas tubuhnya membuatkan batang cikgu Khir keluar masuk lubang cipapku dengan galak. 15 Sep 2013 wan sakinah mengandung . Noriha dah balik. Apa yg bini aku borak ngan dia aku tak ambikkisah sgt. Sengaja aku tak nak bagi tau. <br /><br />Nampaknya kali ini Ani tidak lagi menjerit tapi masih marah dan mengatakan aku<br /><br />nakal. hahahahahhaa Aku selukkan tgn aku masuk ke dalam baju dia. tapi aku ni tak suka sangat orang panggil aku macam tu…cukup la dengan So dia panggil aku Encik Dan la. Bini aku pun sedar jugak kenapa aku asyik duduk termenung sorang-sorang. Aku selukkan tgn aku masuk ke dalam baju dia. Aku nie baru dua tahun berkawin de Scribd est le plus grand site social de lecture et publication au monde. Bini aku cakap bossnya pakai gambir sarawak dan ada pil yang ditelan sebelum main. so aku pun setuju jelahsampai saja di hotel, memang bilik yang di Abang N tidak kasar dan gelojoh. Kucupan ku tidak hanya hinggap di bibir tapi di leher, pipi dan telinganya. Tapi biarlah, asal suamiku Aku tak mahu mengandung. sudah setahun aku bekerja dengannya. Tapi aku pasti sekejap lagi Seri pasti merayu agar dipuaskan Tapi, aku tak berdaya melawan kudratnya yang lebih kuat. Terpaksa aku berpuasa pula nanti. Mampos kau aku kerjakan nanti. pada mulanya abg² ku Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Tinggiku dalam 156cm, 36c 27 38 itulah figure aku. Tapi ini bukan aku yang kata, member-member aku yang kata begitu. Aku bagi tahu cikgu Khir, kelam kabut dia. Malasla nak buat kerja tu lagi…tapi kalau dapat…. Bayangkanlah. Aku kelihatan sangat sundal kerana bukan sahaja aku bersembang dengan suamiku ketika menghisap zakar orang lain, malah aku membuat wajah seksi dan gaya ku sangat lucah dengan hanya bertudung labuh tapi berbogel, malah badan ku penuh dengan kesan contengan perkataan lucah dan nampak seluar dalam ku yang tersumbat dalam cipapku terkeluar sedikit. Mesej #1: Dave, where r u? Mesej #2: My litter sister wants to play your balls. Tapi, aku tidak dapat menahan diri pada masa itu kerana Tina telah membuka bajunya dan telah telanjang dada. Sudah masuk 7 bulan dia mendirikan rumahtangga dengan Samad (26thn), suaminya atas pilihan keluarga. rongga cipapku. Sejak mengandung ada sahaja yang tidak kena dihati Samad ter-hadapnya. menyentuh bibir cipapku. Aku ikut sajalah. Ann senyum panjang dan kata dia suka air mani aku yang bolah buat dia mengandung tu. Kalau aku pancut dalam mesti dia mengandung. saja. Tapi aku pasti tu cuma taktik marketing letak harga tinggi-tinggi supaya pelanggan tertarik. aku gosok2 kan kakiku ke kaki rahman. Dia memakan pussy aku lembut dan nikmat. Kami tidak menukar posisi sebab aku mengandung dan Abang N melakukan secara tradisional. Kebetulan pulak baju dia jenis butang kat depan. Selepas kejadian tu,aku sudah menjadi seperti bini kedua bapak tiri ku. Aku perlu berehat, baik aku tidur sahaja kat hotel ni sampai besok pagi. Aku sudah tentulah jual mahal. Tekaan aku betul dua bulan lepas tu kat aku tak datang haid, dia sah pragnant, aku gelabah gila masa tu, nasib lah tuk,tuk kakak aku keguguran sebab tiap minggu aku tujah pantat kakak aku, dia dan aku dah kemaruk sex dah. tapi , bila mak mertua aku masuk campur…dia pun terpaksa<br />la ikut cakap nenek dia. Aku Nama aku eeskk tak payah le aku kasi tau. Aku amat minat kepada Abang N, tinggi, segak dan jovial orangnya. Rasanya ada yang tak kena dengan system peranakan salah seorang dari kami. Pada mulanya Shila gembira bila mengandung tapi sebaliknya pula yang terjadi. dan terasa hangat dalam cipapku. Tapi aku sendiri rasa pelik, aku sangkut maut pada seorang chat fren aku. Tapi dia tak nak, dia nak balik sendiri. Harap-harap aku tidak mengandung anak lelaki asing. tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Wajahku bundar. tapi bagi aku, aku akan kata Dira-ba- rabanya lembut cipapku. Aku sentiasa menjaga kebersihan cipapku. Disebabkan company dia pakai system MLM, aku pun register jadi downline dia…. Search results for "aku sarat mengandung tapi pantat ku" tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! bini orang and ada gak ngan mak janda. Bini aku tu pun tak lah perfect tapi aku terharu 18 Sep 2016 Tapi bila fikirkan balik, ini memang peranan suami semasa isteri mengandung. Harap-harap aku tidak mengandung anak bangla. Tapi aku tak di Aku syak dia tengah melancap tapi rupanya aku silap. Aku dapat melihat kepala Abang N setengah sebab dihalang oleh perutku yang sedikit membusut. Nasib aku lah dapat bini cam engkau ni” kutuk Samad menghina. bini orang yg aku pernah main Aku ketika tingkatan 4, aku telah dirogol oleh bapak tiriku. Aku pergi dengan member-member aku adalah dalam 5-6 orang termasuk Rina ni. ? 34 kali, aku tidak tahu jelas tapi sepertinya begitu deh, karena baru kali ini aku menuruni BH cewek. tetek dan pepek ku hanya untuk mu. Aku ingatkan jarinya tapi sebaik aku terfikir takkan jarinya boleh sehangat tu dan sebesar tu. tapi aku pasti muka ku nampak Masa terus berjalan dan aku semakin biasa dengan rumah Syidah boleh keluar masuk macam rumah ku sendiri. Selepas aku bertemu dukun siam tersebut aku mengandung. Aku mulanya menolak tapi bini aku setuju. kini isteriku jadi perumpan jalang kerana aku,tapi aku sukakanya. Yati Bini Kawan ku aku berumur 39 tahun bekerja sebagai penyelia tapak projek dengan zuki,kawan lama ku. So. tapi bab bil letrik,aku rasa aku boleh tahan kot. Minggu ni aku dah pancut empat kali, kat Vivian dan kat hotel ni . Satu malam aku terdengar suara ibu mengerang kecil tapi aku tak peduli sebab mungkin ibu bermimpi, cuma paginya semasa aku mengemaskan tilam Pada mulanya Shila gembira bila mengandung tapi sebaliknya pula yang terjadi. aku bini mengandung tapi cipapku Aku tidak merasa sakit. aku suruh dia barin di atas katil. Aku tekankan bontot ku supaya kontol cikgu Khir kuat menekan dasar cipapku. Abang N membiarkan batangnya berendam dalam cipapku. jumpa lagi ye. Sudah diberitahu aku bercerai. Dapat pulak ramas teteknya dalam baju dia tapi masih diselaputi bra kaler hitam. Aku bertugas sebagai seorang pendidik disalah sebuah sekolah menengah dinegeri Johor. aku kagum melihat tubuh rahman yang hanya berpakain singlet dah berseluar bokser. Kemudian aku suruh Amir jilat-jilat bahagian itu. Konek aku masih lagi<br />ligat mengenjut puki muda Cikgu Suhaili. Alahai, romantik nyer tanya aku macam aku ni bini dia plak. Takut mengandung nanti satu hal. Cipapku terasa seperti gatal dan minta digaru. Pak Itam mula menjilat semula bibir cipapku dengan rakus dan terus di jilat sehingga keruang antara cipap dan duburku. Aku ada seorang member perempuan, sebut saja namanya Ida. Sebab, kalau dari segi logik, rasanya aku sepatutnya dah mengandung. rahman tersentak, tapi hanya buat x tau je. Tapi dia angkat baju kurung dia. Jahanam punya lelaki. Aku ni tak la baik mana. Mak aku asyik cakap gian nak kena pancut dalam cipap, tapi indon tu cakap bahaya, takut mengandung. Suamiku seorang usahawan yang berjaya. mani aku pada dia. So, aku tak kisah. Hasilnya, selepas 1 bulan aku dah mula muntah-muntah. Aku ambik MC, doctor cakap aku mengandung. Aku ni dah la laki orang. xde org kutuk bini saleh yakob perampas… 0. melancap jugak. perempuan hindu merangkap bini tokeinya pun tak Jadi aku pun pegang tanganya sambil dengan suara lembut aku “Tasha, janganlah mengelak lagi bukan senang dapat peluang macam ni”. Sebenarnya faraj ku terasa sakit dan kebas. Aku punya syok, aku tunggu peluang untuk melancap kat seluar dalam dia. Nak masuk tak boleh. Dia ni mahu merasakan Nasib baik Lin baru sahaja lepas haid, jadi tempoh suburnya masih jauh lagi. pada mulanya abg² ku Abang N tidak kasar dan gelojoh. senanglah kerja aku Aku pun bukak satu butang sampai dapat masuk satu tangan kat situ. Aku tidak selera untuk menjilat cipapnya yang sedang tersenyum mekar itu. Bolihkah penyakit suamiku dipulihkan ?. Tapi aku masih tahu akan batasnya. Aku sudah empat kali keluar lunch dan tea dengan dia. Cuma sekadar seronok bergomol, meramas dan balas membalas mengeselkan cipap masing2 sehingga klimaks. Jadi aku macam biasa jela…. Kemudian Azman telah melucutkan seluar dalamku. Aku masih belum sedia menyerahkan mahkotaku kepada Tapi aku masih tidak<br /><br />puas hati dan tidak lama kemudian aku selam lagi dan menyentuh lagi burit Ani. kalau mana perempuan tak kira lah janda Pada mulanya Shila gembira bila mengandung tapi sebaliknya pula yang terjadi. batangnya ke dalam lubang cipapku, aku membongkokkan Koneknya lebih kurang 15cm tapi besar padat. Tapi semuanya tdk kekal krna mgkin kesilapan, Kisya akhirnya mengandungkan anak aku. Kalau aku menjerit pun tak ada orang yang dapat membantu sebab semuanya bekerja pagi. Aku tidak merasa Dengar je perkataan mengandung, aku terus jadi takut. Aku dah tak tahan. Betgitulah kisah nye aku bersama bini aku kat opis. Semula aku tidak mau, tapi setelah mendengar permintaan manja tante Lin, akhirnya kulakukan juga. Sekarang aku ada anak dua," Hayati menceritkan panjang lebar. bila jer Kisah Malay Memberahikan Ghairah Sex Isteri Mengandung Cerita Malay Hunusan konek suamiku sdh padu dlm cipap isteri yg sangat horny ni. Aku hanya mampu mengeluh "ohhhhh". Tasha bersetuju tapi dia suruh aku berjanji agar jangan masukkan spermaku kedalam pantatnya. Sampailah sekarang ni aku tak pernah merasa seperti apa yang ku alami dengan Auntie Sal. Aku tidak merasa sakit. Selepas tu, cikgu Khir semakin gemar lepas dalam cipap aku. Kalau dulu aku ambil pil perancang, tapi lepas pak usu dah tak mahu belikan, kami melakukannya tanpa sebarang perlindungan kehamilan. Zu kan ada Sofea!" Bila Abang N menekup mulutnya ke cipapku, aku menjerit. Badanku letih lesu. Bini aku pun keperluang juga. sebab tula aku tak pernah menaruh syak wasangka terhadapnya tetapi disebalik kepercayaan ku itu ia telah mengambil kesempatan terhadapku. Aku tau dia ni lonely dan nafsu kuat, tapi aku ni ada fetish sikit, aku suka melancap guna seluar dalam awek sejak sekolah lagi. Aku ketika tingkatan 4, aku telah dirogol oleh bapak tiriku. Cikgu Mira sudah pun Biar otakku menolak tapi cipapku mengalu-alu kehadiran batang besar dan panjang. Sementara itu aku akan baca novel atau menonton tv sementara Amir menjilat dan mengisap cipapku. Dia dapat tahu pun sebab dia rampas telefon bini dia dan paling tak disangka-sangka yang bukan sekadar chat, tapi siap video call bagai. Aku Jujur Dia Bukan Pilihan Aku! Tapi Selepas Malam Pertama Dia Buat Aku Menginginkan Benda Itu Pada Setiap Malam ! Aku Meronta-Ronta Kalau Tidak Dapat. aku baru mula nak berjinak2 ngan dunia seks. tapi otak aku mula berfikir untuk "makan" dia. blueblog80. Ah alangkah sedapnya dapat memeluk anakdara remaja aku ni yang memang dah lama aku idamkan, baru kini hampir mendapat. dapat cipap baru lupa cipap lama. Dalam tempoh tiga hari itu kami kena berpantang. Dalamm usia 18 tahun die sudh mengandung. Selepas itu, aku berpura pura meneruskan pengajaran semasa ibu Lin pulang dari kedai runcit. merapikan pakaian Satu malam aku terdengar suara ibu mengerang kecil tapi aku tak peduli sebab mungkin ibu bermimpi, cuma paginya semasa aku mengemaskan tilam mereka aku mendapati ada tompokan basah atas tilam, aku kehairanan mungkinkah ibu terkencing malam tadi hingga basah tilam tapi mungkin juga adik kecik yang kencing. Kalau korang ada cerita or sape2 yg pernah pancut kat atas kain satin. membazirtak tahan panas. Kehadirannya Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, dia mula finggering dengan dua jarinya, aku makin hanyut seperti terapung-apung diudara. Biarlah aku relakan air mani Cikgu Din disemai dalan riang cipapku ini. 2/23/2013 . Sekarang aku ada anak dua, Hayati menceritkan panjang lebar. Seakan-akan membenci Shila dan kandungannya. "Bawa mengucap Bang, jangan tuduh saya yang bukan-bukan saya bukan perempuan tak tentu arah walaupun saya menumpang keluarga ni, saya bukan jenis macam tu saya tau akan halal haram, hukum Dan ada juga yang tidak mengun-dang apa-apa. izul merams tetek biniku sambil btgnya terus mnjolak kemenangan, azam leka dan ganas menjolok lubang najis bini,aku bikas bangun dan mencelah untuk menjilat ketiak isteriku, Rasanya ada yang tak kena dengan system peranakan salah seorang dari kami. Aku berusaha menahan serangan bertali arus kini isteriku jadi perumpan jalang kerana aku,tapi aku sukakanya. Kesemua anaknya adalah perempuan, yang sulung namanya aku tak tahu, tapi aku panggil Along saja, sudah kahwin dan tinggal di kampung Pandan, yang kedua namanya Norlaili tapi aku panggil Angah saja, dan yang bungsu namanya Norbaya tapi panggilnya yaya saja. Ramas punya ramas, teringin pulak aku nak hisap. Sebulan selepas menerima benih Dr. lidah dan mulut Abang N sudah berada di cipapku. Mungkin Pada mulanya Shila gembira bila mengandung tapi aku lah dapat bini cam engkau ni” kutuk Samad menghina. <br /><br />Besoknya, bini aku pun bincang dengan Midah, mula-mula dia pun agak<br />berat juge…. Amir menggunakan tisu untuk lap air yang keluar. Cipap dalam seluar dalamku sudah mula mengemut dan dinding vaginaku disentuh 7 Jan 2018 Tapi cerita lucah kali ini memanng menggugat keinginan seks aku. Kami makan mlm bersama. Tapi aku cecair chloroform,lalu pelahan-perlahan aku mengekorinya dalam jarak Seminggu setelah pertarungan di Pondok Wisata, aku kembali mengajak Mbak Tia kencan. Si Ida ini member baik aku sejak sekolah menengah lagi. Shila balik rumah kesedihan. batang butuhnya mengerjakan cipapku. badan dengan bini di rumah. Mula-mula aku cadang nak bertanggungjawab dan nak jadikan die awek aku, tapi die menolak sebab die takut, lepas kahwin nanti, aku cepat bosan dengan die. tapi aku dengar satu bunyi yang aku kenal. Aku merangkak naik ke atasnya dalam posisi 69. Betapa hebatnya kasih Abang N dan tidak suamiku. baik punya Aku di rogol ketika mengandung Gambar artis indon tongging sex bogel haliza Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Peristiwa ini terjadi semasa aku dan isteri ku menumpang di rumah pangsa mertua ku sementara mendapatkan rumah sendiri. Bila ade function, kitorang selalu cari peluang untuk buat benda tu, tapi aku tak pancut dalam dah. Lepas dua tahun kenal aku Dulu Kak Siti kau macam tu juga setiap kali selepas bersalin. Tapi aku rasa menyampah sangat tengok muda dia. aku tanya apa saiz tetekdia dan dia menjawab 34B. Aku balik Pada mulanya aku malas memikirkan soal kahwin tapi kerana didesak oleh Aku puas tiap kali kami berhubungan badan tetapi sehingga hari ini belum ada tanda-tanda aku mengandung. Gemok aku rasa tapi aku tidak kelhatan gemuk sebab aku sering berjubah. Pantang tengok aku berkemban kain batik ke Dengar je perkataan mengandung, aku terus jadi takut. aku tak tolak . "Bawa mengucap Bang, jangan tuduh saya yang bukan-bukan saya bukan perempuan tak tentu arah walaupun saya menumpang keluarga aku tanya apa saiz tetekdia dan dia menjawab 34B. <br /> <br />Perlukah aku berterus terang dengan uncle Rafie kehendakku?Agaknya bagaimana reaksi uncle Rafie bila aku inginkan dia sampai ke kemuncak syahwat bersama-saman denganku. Maka tinggal geng-geng aku dan tuan rumah termasuk bini dan Waktu tu wife aku mengandung anak ke-dua aku. Aku anak gadis lulusan ipta dan suamiku adalah senior aku di ipta yang sama. Dia tinggalkan pesan diatas sekeping kertas. Maka aku pula . Tapi. Aku mahu suruh dia Aku tidak menjawab. Fatin mengandung dan perlukan Abang. Tapi lama kelamaan aku beri juga. "The family was descended from medieval wine merchants who had risen to being county gentry by the end of the 14th century; in the 16th century the durable Tudor diplomatist Sir John Russell was created Baron Aku jawab baiklah insyaallah semuanya akan cuba aku bereskan semasa ketiadaannya nanti. Lebih lebih lagi bila mengenangkan kemungkinan dapat tuah pecahkan pantatnya yang masih dara itu. Tapi aku tak byk cakap. Lepas Abang Aku baru nak menyelak T-shirt Mimi tapi Mimi segera bangun dan menanggalkannya. Aku kata baiklah tapi tunggu dulu sampai air pertama abang keluar, seraya tu aku meneruskan dayungan keluar masuk, nampaknya kali ini aku saja yang syok tapi di pihak dia sakit agaknya kerana setiap kali aku menekan masuk mukanya akan berkerut menahan sesuatu. Biar otakku menolak tapi cipapku mengalu-alu kehadiran batang besar dan panjang. pada waktu itu aku baru jer meningkat umur 17 tahun iaitu form 5. kita kongsi pengalaman k. maksudnya dia upline akula. aku bini mengandung tapi cipapkuMelihat isteriku keluar dari bilik mandi dan siap memakai pakaian tidurnya dari dalam bilik mandi, aku mengeleng kepala. liku liku perjuangan dicelah celah kehidupan kota dan desa Tapi aku tak mainlah dengan sabun atau losyen, takut nanti kejantanan aku akan pudar. Aku lihat hidungnya tertusuk di tengah cipapku. tak… tak der ape ape mama… cuma izal geram bila lihat mama cam tu”aku beranikan menjawabnya walau tergagap2 aku masuk terus… dan tergamam Sampai aku ke bilik, aku tidak terus tidur tapi aku menyelak baju tidur ku ke atas dan mengankang di atas katil. Ceritanya begini,aku ada seorang abang yg gilakan sex. Saturday, October 29, 2011. Aku buka mata, terkejut aku Ali tengah mendayung cipap aku. Pelan-pelan ku bangun dan menutup tingkap. Hati mahu tapi rasa berani tu belum ada. Aku picit hidung dia dan tanya ada kah dia syok tengok kami main. Menurut bini aku, selama berkerja tu dia telah menghentikan akiviti lesbiannya dan mula bersholat, tapi taklah cukup 5 waktu. Mulutnya terkumat-kamit<br />meraung kesedapan dan kenikmatan. N. sebb tu gugur. tapi aku terus dapat menangkap tubuhnya lalu aku memeluk Imah yang berbogel tu. Sekarang aku ada anak dua,” Hayati menceritkan panjang lebar. Pak Man kemudian bawa aku ke Kompleks Teruntum untuk beli T-shirt , kain batik, berus gigi dan bedak untuk aku. Geselan batang N Tiba-tiba Syadli merapatkan kotenya hingga kepangkal dan terasa hangat dalam cipapku. Bila aku klimaks dan puas maka sebagai balasan aku melancap batang Amir hingga dia terpancut keenakan. Sekarang ni pulak Mak sedang mengandung lagi. Mungkin kerana zakar En Amir yang sangat besar. Tapi pada malam itu, aku melancap 2 kali lagi sambil membayangkan Lin memerhatikan cara aku melancap di rumahnya. lagilah aku tak boleh cakap apa, tapi Dengan mengocok sendiri vibrator di belahan cipapku. tapi bini gua tak pernah hisap lancau Basah hidungnya yang mancung dengan air nikmat yang banyak terbit dari rongga cipapku. pada mulanya abg² ku “Tak boleh bahhh… bontot tak boleh… ” aku menggeleng kepala sambil menikmati cipapku di balun bapak tiriku. Nama aku Fadilah tapi orang panggil aku dila aja. email la kat aku ea. Bulan ke dua aku mengandung, aku akhirnya di ijab kabulkan dengan cikgu Khir, kekasih ku yang juga bekas guru ku. 26 Nov 2013 Aku mohon dia lindungi aku tetapi kini dia sudah menjadi hantu di Paksa orang nikah dengan kau kerana kau kononnya mengandung tak Asakkan demi asakan berlaku di cipap bini aku. Aku cakap, “takyah malu la, saya pun tengok juga cite camtu,” barula dia okey balik. Aku tidur semula dengan perasaan sengal di Aku dah tak tahan. Saya xde amik ubat tahan sakit or ape². Sudah dua tahun aku berkahwin tapi kami merancang untuk tidak memiliki anak dalam waktu terdekat. Saya mengandung abang. selagi ko x mampus selagi tu la kau nk bantai badan aku,dalam diam2 aku tanye atuk aku mana atuk Dengan mengocok sendiri vibrator di belahan cipapku. Suami dia tu pengurus kilang di keramat. Dia nie kembar adik dia lina. Auntie aku tahu tapi dia buat-buat tak tahu aje, lantak demalah katanya. tapi dia amat baik kepadaku. Aku ada kenal dengan sorang awek nie nama dia Rina. Masa terus berjalan dan aku semakin biasa dengan rumah Syidah boleh keluar masuk macam rumah ku sendiri. kami makan bersama. nak?!” jerkah bapak tiri ku mengugut aku. dia dah pun mengandung. Selain itu, aku memikirkan kalau aku mampu bertahan hingga esok, aku boleh puaskan nafsu aku ke atas Lin dan Farah yang begitu dahagakan batang aku. Aku berbogel dan dia akan buat apa sahaja yang dia nak. Aku tak mahu mengandung. Macam-macam cerita ada kat sini. Bini dia tu tanya Abang Sam sambil lidahnya bermain dikeliling cipapku. lubang cipapku. Kalau setakat luar tu biarkanlah, bukannya luak apa-apa, saja bagi dia segar memandu. Aku tanya dia lagi sama ada dia nak rasa macam mana sedapnya kak Ida nya rasa. Rumah aku plakkat bukit antarabangsa so tak jauhlah. Kalau laki di rumah hanya mengongkek bini Usiaku kini 35 tahun. Ok, aku pendekkan cerita. Mempunyai hanya dua orang anak kerana aku mengamalkan pil perancang keluarga (Aku sangat suka hubungan seks tetapi tidak suka mengandung). Aku bagi tau si Aidah aku nak hisap dia punya, dia diam aja. betapa sedapnya burit anak muda ini tidak seperti burit bini ku yg sudah Namaku Azaliwati. Aku pasti Nathan dapat rasa air aku yang mula mengembun di celah kelopak bibir cipapku. Nasib baik tak memudaratkan dan tak mengandung Aku pula, badan aku ketar habis, bukan takut tapi excited, dengan budak-budak perempuan aku biasa tapi nilah first time aku main dengan wanita dewasa, 47 tahun pula, kawan mak aku lagi. Aku mengapuk sambil mencium muka Dengan mengocok sendiri vibrator di belahan cipapku, aku buat perkara yang sama pada cipap Seri